It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Its Cameron Highland!
Tuesday, December 4, 2012 | 9:31 PM | 0 comments

Salam..

Dh 3 kali rasanya aku pegi CH ni..tp family aku langsung xpenah pegi..

So hari ni buat pertama kalinya kami semua ke sana. Eh. Tak la semua. Adik no. 2 tak pegi. Dia dlm matrik lagi. So babai je lah. Haha

Walaupun pegi 8 jam je, dh rasa tak taw nk pusing mana. Jalan2 makan2 snap2 je lah ;)

Yang penting,dpt stoberi cekelat! Banyak wooooooo! Love it!

P/s : i love my family. So do u kan kan? :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!