It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, December 28, 2012

Esok Fear Factor Selebriti Malaysia!! gempak habis!


esok! esok! esok!!!
esok dah mula fear factor selebriti malaysia di Astro ria!

pukul 9 malam taw.

tak sabar nak tengok peserta2 selebriti join ni..
gempak habis!

aku tengok hari tu ada yang terjun bangunan lah.
kena seret dengan kereta lah.

berdiri imbang badan atas tali atas bangunan kat cape town tu lah.
ketaq hutut baq hang!

awwwwww~

kalau korang?



aaaaaa~ berani tak korang lompat dalam lubang tu?
tidakkkkkkk!


ni masa fear factor blooger edition hari tu.
dalam ni penuh cacing.

cacing? mainan kanak-kanak je cacing tu.
haha
*konon hebat*
T_______T


aku dah cuba atasi ketakunan dengan cacing.
heh.
no problem!
tapi problem lain pulak muncul!
tak de nasib!!!!

so sad!

-________________________________________-""""""

macam mana lah selebriti kita semua ni hadapi semua ni..

ada ular, kala jengking, air dalam, ketinggian!

aaaaaaaaaa~!

tak sabar tunggu esok!

ingat taw! esokkkkkkk!

pukul berapa?

9 MALAM!!!

saluran ape??

ASTRO RIAAAAAAAA!!!




*rawrrrrrrrrrrr*



7 comments:

♥fie yasmin♥ said...

untungla cik ayda ngn abg wan dpt join

aida4eva said...

min : heee~ rezeki min..tak menang pun..dpt pengalaman je laa :D

Cik Tia said...

tak sabar nak tengok .. rawrrr :P

Anonymous said...

ÓŹ've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

Look into my weblog; Payday Loans
My blog post ... Online Payday Loan

Anonymous said...

I've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

Also visit my web site: Payday Loans
Also see my webpage > Payday Loans

Mahamahu said...

Wahhh buzz fear factor ni hehehe.. tak perasan kamu kat sana. apa pun mlm ni kita saksikan bersama ok...

Ahmad Ridhwan Bin Razali said...

ketakutan GULI akan menghantui :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...