It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Bakat yang suam-suam kuku yang pendek namun bersih.
Thursday, December 6, 2012 | 11:41 PM | 9 comments

heh. 
apa benda aku merepek tajuk cenggitu?

ni kononnye nak kata ada bakat tangkap gambo la ni.

KONONNNN~

haha. 

saja ngetest snap2 je. itu pun guna kamera henpon je.
nak guna DSLR belum ada rezeki.

haih. 

ada sapa2 nak sponsor DSLR?

awwwwwww~
*pitam*

ni majlis perkahwinan cucu sulung family belah abah aku.
dan aku adalah cucu kedua.
motip bagitaw?
Zzzzzzzz~

berikut gambar yang disnap guna kamera henpon aje..



lokasi  outdoor: sila teka sendiri
sape betul, di pemenang! 

hehe.

p/s : ni semua gambar dalam hujan. tapi i am trying not to make nampak mcm hujan :)






Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!