It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, December 6, 2012

Bakat yang suam-suam kuku yang pendek namun bersih.


heh. 
apa benda aku merepek tajuk cenggitu?

ni kononnye nak kata ada bakat tangkap gambo la ni.

KONONNNN~

haha. 

saja ngetest snap2 je. itu pun guna kamera henpon je.
nak guna DSLR belum ada rezeki.

haih. 

ada sapa2 nak sponsor DSLR?

awwwwwww~
*pitam*

ni majlis perkahwinan cucu sulung family belah abah aku.
dan aku adalah cucu kedua.
motip bagitaw?
Zzzzzzzz~

berikut gambar yang disnap guna kamera henpon aje..



lokasi  outdoor: sila teka sendiri
sape betul, di pemenang! 

hehe.

p/s : ni semua gambar dalam hujan. tapi i am trying not to make nampak mcm hujan :)





9 comments:

Anne Nurain said...

nice pic! ada bakat ni.. x kisah la guna dslr ke, hp ke, yg penting pndai amik gmbar,kn?hehehe..

aida4eva said...

Anne Nurain : yeke? ur comment really put a smile on me lah :)) thank youuuuu! :)

Anne Nurain said...

betul la.. hehe.. ur welcme dear.. ;)

Cik Puce said...

cantek! sama la kita..suka ambek gambar tapi blom da rezeki nk guna DSLR..ehee

aida4eva said...

cik puce : heee~ thanks! :)) kan kan..bila nak dpt pn xtaw..xpe lah..kita guna je apa yg ada dulu..hehe

Z@i Z@mR33 said...

nice...cantik sgt

Anonymous said...

Tepi sket..

Kemas! Cantik!
n bkn sume org ad dslr BIJAK ambk gmbr.

aida4eva said...

zai : tenkiu zaiiiii :)

aida4eva said...

anon a.k.a dina :

amboi dah mula jd anon balik ni..hehe..saja tembak2 :) tenkiuuu awakkkk! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...