It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Persembahan Teater Bendal dan Bendul Semester 6 PISMP IPGIK
Monday, October 22, 2012 | 4:31 PM | 0 comments

Salam!

Sem 6 PISMP ni dapat masuk persatuan teater. 
kengkonon dapat la feeling retis.
*motif?* 
ppppfttttt.

haha. so selasa ari tu, 16 Oktober 2012,
kami mengadakan lah persembahan teaterrr.
tajuk teater "bendal & bendul"

edisi 'dumb and dumber' zaman kesultanan melayu dolu-doluuu..

kisah seorang puteri gedik yg nak kawen dgn raja yang hensem!
kelihatan dayang2 sdg menari.
 awww awww :)


dan tak lupa juga aku menjadi dayang yg menculik awek raja ni.
kemain belasah dorang smpai pengsan.
*konon*

ini cool.
:)

3 jejaka yang jadi hulubalang istana dan menculik para gadis di luar sana.
awasss kalian!!!
kacak bukan? 
haha
-_______-"

dah dekat 10 tahun tak pakai baju melayu.
dulu jadi puteri perak kena pakai baju melayu gak.
tapi sekarang advance ada misai n janggut. haha

para krew yg terlibat dalam persembahan teater ini.
dengan ini, tamatlah gerko SEM 6 PISMP!

yahooooooo!


p/s : i'm enjoy acting actually . tapi rupa ke laut. so jadi nelayan di laut sahaja. T__T




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!