It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

menghadiri Audition masterchef di Taylor's University~! *edisi glemer masuk tv le lepas ni*
Thursday, June 21, 2012 | 11:00 PM | 3 comments

Salam semua!

tengok masterchef takkk?



16 jun ari tu kami pergi ke taylor kolej untuk hantar pak oteh odisen masterchef.
pak oteh ni abang kepada mama aku :))
mana taw kan lepas ni pak oteh jadi juara masterchef.

hihi.pak oteh aku tu yang buat 'peace' dalam gambar bawah ni.




punya la ramai beratur nak masuk.
sebelum tu kena siapkan buku soalan.
aku la tu yang tolong isi.
kemain soalan putar belit sampai 10 muka surat!
*gigil tangan*

cantik kawasan taylor kolej ni :))


sempat dina buat photoshoot dekat sini.
oleh kerana ada aku dengan dia je yang merayap,
aku tangkap gambar dia,
dia tangkap gambar aku.
*sengih*

ni overview sebelum masuk dewan sediakan makanan dan hiasan dalam bilik.
dorang sembang2 dengan penganjur ikut nombor giliran.
ramai nawwwwww!

hari sabtu tu bawak makanan dari rumah dan hiaskan je.
kalau terpilih dan juri suka,
ahad tu kena datang balik untuk masak makanan depan juri.

pak oteh tak berjaya untuk ke ari ahad.
xpe2..next time ya pak otehhh sayang :)


*the end*






Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!