It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

sushi sushi king king
Tuesday, April 24, 2012 | 1:15 AM | 0 comments
salam semua!
mari cuba sushi king murah-murah.
sepinggan 2 ringgit jewww~

aku pun baru 1st time try ni.
#noob 
not bad.
 T__T

percubaan hanya berjaya 4 pinggan sushi.
tapi tu pun dah kenyang.
alhamdulillah 
:) 

hasil pengumpulan pinggan untuk 4 orang adalah....
*infiniti*
haha. ape lah yang aku repekkan ni 
T___T 

maaf. angle gambar menampakkan aku gemuk.
padahal takkkk.
*ayat sedapkan hati* 
fine fine aku gemok dah
(X____X) 

mai pilih-mai pilihhhh
:D

p/s : ada yang kata haram sebab ustaz azhar tu kata kan. tapi baca tak dia kata apa? yang diragui masaknya mentah atau sempurna masak sesuatu makanan ni. macam aku makan yang tempura goreng2, nasi2, tu tak diragui lah. bila diragui tu yang jatuh hukum haram. fahimtum?

wallah'hualam~ 

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife



Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!