It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

mana nak jalan, situ lah yang kita mahu. eh?
Tuesday, March 27, 2012 | 9:39 PM | 4 comments

salam semua!
kata orang, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan kan :)

tengok gambar bawah ni, apa yang korang nampak?

nampak tak??

apa yang korang nampak sebenarnya? 
meh nakk tolong ZOOM sikit.

-

nampakkk?
terkedu seketika tengok nenek ni membaca surat khabar guna kanta pembesar.
sedangkan aku hanya termenung dengar lagu sambil tunggu roller coaster tepeng sampai.
nenek ni mula-mula aku tengok dia rayau-rayau je dekat stesen bas ni.
pastu tetiba dia jumpa surat khabar yang orang tinggalkan n terus dia baca. 

well. mungkin orang akan kata nenek ni tak betul or gila. 
tapi kita yang 'betul' ni sanggup ke membaca guna kanta pembesar?
betul lah orang kata, kalau kita nak, mesti kita usaha.

nenek ni nak baca paper tapi mata rabun, xde spek, so dia guna kanta pembesar. 

two thumbs up nenek! :D 

p/s : muhasabah diri.

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!