It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Boleh ambil kos apa dengan keputusan SPM ni? mai check korang bleh ambil kos apa dengan result SPM 2011 korang tu.
Wednesday, March 21, 2012 | 5:10 PM | 1 comments

salam semua adik2!
amacam result SPM 2011 korang?
best ke takkk?

tahniah ye secara officiallynya korang dah tamat zaman sekolah!

tahniah juga dapat keputusan yang cemerlang.
bagi yang kurang berjaya, jangan sedih2..SPM bukan penghujungnya.

ramai je kawan2 dulu yang SPM dia xperform..tapi skrg dah berjaya.
yang penting USAHA!

so lets check korang boleh apply IPTA kos apa dengan result korang dengan sistem i-MAS-C-U ni haaa.
senang dan mudah! zaman aku dulu takde bebenda cam ni ha.

1st, login ke laman web : http://imascu.upu.mohe.gov.my/


dah bukak laman tu, tanpa lengah2, klik pada penjuru kanan bawah tu ha...

dia akan kuar windows macam bawah ni.


ok isi 1 sampai 4 tu..
tak yah serius sgt isi pun xpe..dia xamek pot pun nama n IC korng tu..dia nak result je yg penting.



dah setel 1-5..pilih korang lepasan apa..
SPM lah kan. klik dekat situ.

ok ruangan kanan no 6 yang isi subjek ni sila isi ikut subjek korang ye.
ni result aku men suka2 je tekan 
T___T

 dah abis isi no 6, klik no 7..seterusnya.

nanti akan keluar pop-up macam bawah ni.
pilih  U mana secukup rasa.

jangan risau pilih apa pun..nanti boleh back/kembali semula untuk check IPTA lain plak. 


dah pilih, klik no 9. SEMAK!

tunggu jap, window macam bawah ni akan keluar.
tadi aku pilih UiTM, so akan keluar UiTM lah 
:) 

 kemain keciknya..korang perati betul2 taw nanti. tengok kos mana yang tanda dengan warna hijau.
kalau warna merah tu maknanya korang tak layak dengan result tu.
huhu


ok nampak tak sekarang ni macam mana mudahnya korang nak memilih kos.
bukan macam aku dulu sampai kena buat solat istikarah 
T_____T
alhamdulillah..rezeki kita ada di mana-mana.
insyaallahhhh..

haa..nak back try tgk IPTA lain plak kan, korang tekan je 'backspace'..
semua keyboard ada 'backspace'..or tekan anak panah ke kiri dekat URL atas tu.
pastu ulang step yang sama. simple kan. 

errr.
korang paham x ni? haha

mudah2an korang paham..kalau x faham sila PM akak ni ye. eh eh. adik lagi ni.
T__T

p/s : semoga dapat memilih kos dengan tenang.

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!