It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Aroma Ikan Bakar, Pantai Jeram, Kuala Selongor memang da'boom! Restoran Makanan laut tersedap di selangor!
Saturday, March 17, 2012 | 10:19 PM | 20 comments

 dah cukup terliur?
kotam masak lomak.
kawwww beb!

 apa yang beratur berebut kemain nih??

 pilih ikan rupanya. 
nak makan, pilih sendiri dan tentukan nak makan ape.
mama ah paling expert nih :)
pilih mama jangan tak pilih 
^,^ 
 senarai harga makanan laut yang ada :)

 yang berjaya dirembat. nampak macam sikit kan?
tunggu nanti :P

 sementara tunggu makanan siap, jalan2 dulu keliling kedai.
cantiknya lah pondok buluh ni :))

 cantik memang cantik. tapi kena cas rm20 kalau nak makan kat situ. 
kami makan tempat biasa je..free of charge!
hihi

 ololo comelnyaaaa! :)
 haaaaaa! makanan dah sampai. banyak kan yang dapat. nak makan 4 perut besar 1 perut kecik je ni.
perut yang kecik tu aku lah.! haha! 
*t_____t*
dak dina lah yang kecik tu..
yela-yela..aku sedar diri. hihi

kepah masak sambal. yang ni memang terbaik! manis, pedas, semua ada!
dok jilat kuah je. 
eh eh.
behave aida behave. 
haha 
 ikan pari bakar. terbaik jugak! bau bakar dia memang tak leh lupa :)

udang goreng butter.
rosak diet! tapi tak pe lah. 
sekali sekalaaaa! :D sedap oiii~ 
 baru nak baca doa, dak dina dah ngap!
nampak sangat laponye.
teruja tengok banyak makanan le tuuuuu~ hehe

 ketam! nom nom nom
^____^

sudah beransur sikit. in progressss kata orang~ 
 taraaaaa!
licinnnnnnnnnnn!
kenyangnya sampai malam esok! 

ramai orang kat sini.
sebab benda sedap kan. mesti ramai je orang :)

ni tempat pepilih ikan tadi :)
banyak pilihan. nak kecik besor semua ada!
sangat sesuai makan dengan family.
murah pun murah!
gi usya balik semua makanan aku tadi.
haaa. plus air tembikai fresh sedap manis likat tu sejag,plus ais kosong sejag, dan plus sebiji kelapa muda,
total up semua sekali kira baru RM109.
murah an an an.

aku dah penah try makan seafood dekat bagan lalang n port klang. tapi yang kuala selangor ni memang champion! :) tak tipu punyaaaa! :)

 Pantai Jeram, Kuala Selangor, Selangor Darul Ehsan.
Opening Hours: 4.00 pm to 12.00am, 
Closed on Monday once every two weeks. 
For reservation :Tel. Number: 017-316 3117/019-2084452 


p/s : sharing is caring kan. :) pi la cuba makan kat sini. memang tak rugiiii :)

Labels: , , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!