It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

siapa suka tengok burung? Kuala Lumpur Bird Park • World Largest Free-Flight Walk-In Aviary
Saturday, February 4, 2012 | 8:41 PM | 2 comments


salam semua.
suka tengok burung?


haruslah datang ke sini.

KL bird Park.
dekat-dekat dengan taman rama-rama, planetarium dll. 
yang best, burung kat taman burung ni bebas terbang or berlari di kawasan sekitar.
so kita memang sangat dekat dengan burung^^ 

harga seperti dalam gambar.
mahal kemain!
ayoyoyo~

note : makanan langsung tak boleh bawak. barang makanan dalam ni dijual berlipat ganda.
cth : air mineral kecik rm4. 
*pitam*
kalau harga macam tu, untuk pelancong, reasonable jugak. untuk warga malaysia, jual dengan harga biasa dah laaaaaaaaa! 

haih. tapi layan je la..datang sekali-sekala.
sebab nak tunjuk burung dekat dak dina :)
pegi dengan family . bukan dating ye.
eh? ada lagi ke yang dating dekat taman sekarang ni?
*i wonder* 

 si merak cantik yang berkeliaran ~

 macam-macam jenis burung pun ada.
berselisih je selalu.

 budak dina ni lah yang paling teruja tengok burung.
dah tak terkawal.
nasib baik tak dicekiknya burungburung kat situ :)

 mama yang cantik ^^

 aku pun nak jugakkkk~

ni la akibatnya.
penat dan lenguhhhh kaki.
*nyesal pakai wedges T____T* 
terus duduk bersila berehat sambil tengok kolam ikan :)

bak kata dina, asyik tengok burung aje~ tengok la ikan pulak.
teheee~
comel^^

mama kata, lain kali aquaria KLCC plak tunjuk ikan dekat dina :)

p/s : jauh perjalanan, luas pengalaman

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!