It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Window 7 Antispyware 2012 adalah virus baru 2012. sila berhati-hati!
Wednesday, January 18, 2012 | 6:01 PM | 1 comments

salam semua!
malam tadi aku dah cuak sebab terkena serangan Window 7 Antispyware 2012 ni.
gila cuaknya sampai semua benda tak boleh bukak pastu soh beli software tu.
sadis gila!
kalau aku lurus bendul, dah lama dah aku tertipu.
tetiba je naik macam ni!
mati-mati ingat memang antispyware.
bijak betul virus sekarang! 

tetiba je scan kata laptop kita byk virus.
agak-agak dia scan tak diri dia tu virus??
grrrr~ 

pas dah tunjuk laptop banyak virus soh beli pulak mende ni kalau nak delete yang kononnya detected tu. 

 yang sakit ati nye,
nak bukak ape2 file pun dia sekat.
katanya bahaya,
kena beli baru leh bukak file tu. ciskek betul.
cuak tahap ayam dah semalam ni.
last-last aku search, key in activation code yang ada kat laman web ni.


yang ni la solution yang terbaik aku jumpa.
lepas dah diam kononnya kita dah beli benda tu kan, cecepat cari software anti-malware.
jenuh gak cari sebab banyak yang mintak beli dulu baru leh remove virus.

yang free dan terbaik sekelip mata virus tu dah hilang ialah aku guna Malwarebytes Anti-Malware.
tervaek!



sini adalah download link incase benda ni terjadi kat korang.
tapi trial je lah. cukup la masa untuk korang bersihkan virus tu.
pastu cari lah yang patch sendiri ye :P 


selamat membersih virus!
jangan gelabah ayam macam aku ye :)
hampir-hampir dah nak format laptop. 
wuwuwuwuw~ 


p/s : first time ni godek-godek buang virus cam ni. #cuak >.< 
 


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!