It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, January 15, 2012

kebolehpercayaan kepada laman web diskaun murah. (GROUPON, MILKADEAL, ILOVEDISCOUNT, MAKANDEALS, DEALMATES )


salam semua!
korang penah dengar tak pasal laman web yang bagi kupon murah-murah?
boleh percaya kee????

my answer is YES!
banyak kali dah aku tergoda dengan kupon murah2 ni.

entri lepas ni aku akan update ape yang aku penah beli melalui laman web-laman web kupon murah-murah ni.
jangan ragi-ragu untuk cuba.
all u have to need is online banking service.
itu untuk mudah lah.
seperti contoh, maybank2u, myBsn, CIMBclik

kalau tak ade, sila pergi buat kalau nak mudah :)

cuma untuk safety, time dah bayar tu, u'alls print screen la tanda bukti korang dah bayar.
mudah kan?

ni antara laman web kupon murah yang aku selalu usya sampai tergoda.
ohmaiiiii!











berbaloi lah kalau usya dan dapat something yang murah daripada harga yang sebenar.
buat apa nak membazir untuk benda mahal padahal boleh dapat barang yang murah kan?

(^____^)

p/s : siapa tak suka benda murah kan?

contoh belian barangan dari groupon : nasi arab di Hadramawt link ----> (SINI) 

3 comments:

kOcHa said...

salam..macam mana kita nak dapat brg tu?? kena pergi kedai tebus atau pihak kedai akan hantar dekat kita?
terima kasih :)

aida4eva said...

kocha : salam..depend pada barang tu jugak or syarat2.kene tgk dulu taw..kalau dia kata ada delivery, means boleh lah pos..kalau pick up, kena ambil sendiri je..

kalau makan2 ni biasanya kita pergi kedai tu, tunjuk kupon, n setel lah :D

Anonymous said...

iScs michael kors handbags outlet
jJrz ghd france
kPns cheap north face jackets
6wIob ugg boots sale
5uXat michael kors handbags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...