It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, September 4, 2011

selamat kembali berkuliah,bersekolah & bekerja. *cuti sudah habis bro*

salam semua!!
cuti sudah habis bro - Malik(KL gangster),2011
selamat bekerja dan berkuliah serta selamat bersekolah kepada yang berkenaan.
tak best kan raya cuti kejap-kejap je.

teringat masa dulu kecik-kecik, time raya bulan 12, waktu memang cuti sekolah hujung tahun. kemain lagi sakan beraya sana sini. baju raya pun banyak berpasang-pasang. kalau dalam family, sempat lagi balik dua-dua kampung mak ayah masa raya tu. seronok weyhhh. duit raya pun banyakkk! hehe 
tapi sekarang cuti 5-6 hari je..tak sempat dah nak ke mana-mana. duit raya pun makin nipis.
sobs0bsob 

 selamat hari raya Aidilfitri semua.

macam mana pengalaman beraya tahun ni? meriah tak? 
^____^ 


p/s: ada something nanti nak share. zZzzZzzzz~
p/s/a: jom start puasa enam :) 

4 comments:

Mr.Baiz said...

hehe selamat menjalani hari2 biasa..

Prince Halilintar said...

nak buat camne kehidupan mesti diteruskan jgk kan..amboi merah sakan ye..ape yg nk disharekan tu?

aida4eva said...

mr.baiz: hehe..selamat2..rindu plak nak makan ketupat T___T

aida4eva said...

prince: betul2..merah ang ang namanya ni..kui3...errrr~ ada la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...