It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

selamat kembali berkuliah,bersekolah & bekerja. *cuti sudah habis bro*
Sunday, September 4, 2011 | 11:52 PM | 4 comments
salam semua!!
cuti sudah habis bro - Malik(KL gangster),2011
selamat bekerja dan berkuliah serta selamat bersekolah kepada yang berkenaan.
tak best kan raya cuti kejap-kejap je.

teringat masa dulu kecik-kecik, time raya bulan 12, waktu memang cuti sekolah hujung tahun. kemain lagi sakan beraya sana sini. baju raya pun banyak berpasang-pasang. kalau dalam family, sempat lagi balik dua-dua kampung mak ayah masa raya tu. seronok weyhhh. duit raya pun banyakkk! hehe 
tapi sekarang cuti 5-6 hari je..tak sempat dah nak ke mana-mana. duit raya pun makin nipis.
sobs0bsob 

 selamat hari raya Aidilfitri semua.

macam mana pengalaman beraya tahun ni? meriah tak? 
^____^ 


p/s: ada something nanti nak share. zZzzZzzzz~
p/s/a: jom start puasa enam :) 

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!