It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK..
Monday, August 1, 2011 | 11:19 AM | 16 comments
salam ramadhan semua.
nak join segmen ramadhan mari klik header bawah ni secara berjaya.


Ceritakan pengalaman anda berpuasa ketika masih lagi 'berhingus' :

dulu masa mula-mula belajar puasa stat umo 4 tahun rasanya..sebab duduk dengan opah..sahur bangun dengan cergas sebab pagi-pagi dapat makan sedap-sedap. *kuat makan*. yang penting nak puasa tu mesti kena ada peneguhan ganjaran. contohnya opah cakap,  

'puasa taw, nanti opah belikan baju raya'.

kemain semangat puasa walaupun kadang-kadang tak larat tu tido je. tapi bila dah muka tak larat sangat, opah sendiri suruh bukak puasa. ye la..opah sayang cucu kan. kecik lagipun masa tu. hihi ..rindunya opah. AL-FATIHAH~

masa berbuka, paling peberet makan ni:

LEMAK KETAM NENAS BERSERAI versi pakcik MAT GEBU

(gambar xde..sebab aku guna wifi maktab..flickr kena block. HAHA..
*edited* gmbar atas ni pun alang2 jumpa dekat google..pak cik mat gebu punya jugak. terliur kan^^ )

lemak ketam. pehhhh! sedap woi. 

menjilat jari. makan banyak sampai tak payah sahur dah esok. HIHI

untuk resipi ni  KLIK SINI. cer try..hehe


Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!