It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Kenangan Merayau di Sekolah Tanpa Berbuat Apa-apa
Sunday, August 28, 2011 | 3:21 PM | 0 comments

Sistem maktab ni ada 4 kali Pengalaman Berasaskan Sekolah (PBS) dan 3 kali Praktikum dan 1 kali Internship.
sem ni maknanya last PBS buat aku sebab dah kali yang keempat. sem depan dah start praktikum sebulan. *nebes* 
PBS kali ni memang lah kejenye pusing-pusing sekolah macam mandor. bosan sebab aku buat sorang-sorang je. tapi nasib baik ada geng dari maktab lain :)


terima kasih SK Taman Seri Gombak :)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!