It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?



kritiklah seikhlas hati.
moga kalian diberkati.

ececeyyyy! ^____^

12 comments:

AdinLala said...

AdinLaLa Mengkritik >>

Cuba awak menambahbaikkan kat area gadget untuk menceriakan lagi blog awak. Terima kasih, peace :D

Jom Kritik Blog AdinLaLa !

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zaeimah ismail said...

simple itu nice..xtaw nk kritik apa dh..^^

btw,meh kritik sy plak...

Cik Ceria said...

belog simple..cepat je loading..
tak da ape nak dikritik kan ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

sue perbs.. said...

dtg nk kritik ni.. dh ok dah blog ni.. cuma knape cekelat celup? tk de nmpk cekelat pon.. hehe

http://sueperbs.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

**YaNa YassiN** said...

Follow dan kritik sini :

Blog simple & menarik,.. Nampak ok dah,...

http://yanayassin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

miss epa said...

smua pun sgt okay.da xthu nk kritik apa dah.hee.

bley kritik sy juga :

http://missepafazwin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

nak kritik blog ni!heh..aida4eva belog cekelat celup..biasanya cekelat warna coklat..klu bleh background pun ada kaitan ngn warna coklat or else yg mnampakkan motif header anda;)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Serius x puas hati betol ngan blog ni. Nape header kiut sgt. Arghhhh. Hehhehe.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...