It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, June 16, 2011

matluthfi90

>koleksi video-video terbaik matluthfi90<

for sure semua kenal dia kan.
kalau tengok video-video dia, for sure aku akan pecah perut gelak.
Matluthfi90 dan Ini Anwar Hadi.loikeee!
tapi depa tak de la hari-hari update macam update blog.
idea depa superb.

ni nak share antara video-video kegemaran

1. tentang haiwan

2. tentang sampah *sumpah kelakar*

3. tentang filem *setuju*

4. tentang game bola *definitely* 

5. tentang hari ibu bulan lepas ni. *awwww*

6. tentang K-pop. haha *gila* (latest)


credit : matluthfi90 

15 comments:

KUREKURE COMEL said...

mina pun dah habis nengok semua..hahaha...


mmg senak perut.....org kreatifkan...hihihi

hajar said...

HAHAHA.. mmg lawak.. :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

kelakar, suke ah sume vid dye..:D

cik mot said...

my fav too.. :) ske sgt dia.. hehehe.. I'm one of his fan.. wah!

Puan Kutu said...

tak habis tgok lg.tp kenallah mamat nie,sape yg tak kenal kan...:)

Ain Zulaikha said...

yahhh dia tengah HOT sekarng ni sebab vlog.. terbaik!

Scya Lollita said...

ni pkwe cik scya jgn kacau muahahaha

ïêmå å¢klê§ said...

iema pun minat gak matluthfi ni..
sama naek je ngn anwar hadi...

aida4eva said...

mina: kan..hehe..sangat senak perut..lawak gila lah dia dgn muka innocent dia tu :P

aida4eva said...

hjar: kan kan..hehe..kreatif betul :)

aida4eva said...

Fee Hafeezah ketuk keyboard : gimme five bebeh..hehe..suka jugak! tp yg ni paling suka! :D

aida4eva said...

cik mot: boleh tubuhkan fan club dah ni..terbek punyaa..hehe

aida4eva said...

puan kutu: kan..pemes lah dia..xpe..kalau2 boring nnt tgk lah..sure xboring dah..hehe

aida4eva said...

ainzulaikha: terbaek wok :D kreatif kita..xtercapai akalku :)

aida4eva said...

Scya Lollita : errrrr..baek2..sy xkacau..sy dah ada encik botak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...