It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, January 22, 2011

KecikStudioz Contest RM3 untuk 10 Pemenang

Menangi topap RM 3 dari KecikStudioz


Beliau nak bagi bukan pada seorang, bukan 2 orang, dan bukan 5 orang… Tetapi untuk 10 orang pemenang yang akan dipilih secara Rawak.
Beliau tidak memilih Had Umur, Blog cantik ke tak, traffik tinggi ke tak, owner lelaki ke perempuan. Tetapi pemenang akan dipilih mengikut rezeki masing-masing. Beliau akan memilih berdasarkan Rangking 1-10 melalui  Random.org
Peraturan adalah sangat mudah dan memakan masa 1 minit sahaja dan anda boleh menang topap RM3.
Beliau kata, "Sebelum ini saya memikirkan untuk memberi RM10 untuk 3 orang pemenang sahaja, tetapi saya mahukan ramai pemenang.   Kerana saya ingin anda merasakan keseronokan apabila anda menang." memang bagus kan :)
       KecikStudioz
Syarat-syarat peraturan yang mudah, iaitu :
1)  Pastekan sahaja Ayat pendahuluan dan Syarat peraturan (jika anda ada bakat menulis, dipersilakan)
2) Amik Kod di bawah ini, pastekan dekat sidebar. ( nanti akan ada gambar terpampang di belah atas blog anda)
3) Tagkan ke 3 orang blogger yang anda kenali.
Contest ini berlangsung selama 2 minggu dengan anggaran 20 pernyertaan dan lebih.  sehingga 23 Januari 2011

Pastekan Kod Ini

"alamak. kenapa kod dalam ni tak keluar pun tak taw..;("

10 Pemenang akan mendapat :
-  RM 3, topap
-  dan link anda akan berada di SIDEBAR blog beliau selama sebulan :)


mahu tag :


p/s: cepat2 j0in. tarikh tutup 23 hb..es0k la 23hb. *muka cuak* :P

6 comments:

cikfatyn said...

syg thx taw nnty aku wt okeh :)

~WaNniE~ said...

Gud luck

ANATI SOKI said...

goodluck babe! anat fllow kmu ek!

Faizal n Fashitah said...

Gdluck then XD

aida4eva said...

cik fatyn : okeh beres :)

wannie : hope ade luck lah.hihi ;) tq dear

anati : q laling. i suda follow kamu juga :)

faizal m Fashitah : tentiu!! :)

gigiAriEma said...

tak paham lar dear..cane ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...