It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Herbalife taja lima atlet negara
Tuesday, January 1, 2013 | 11:13 AM | 0 comments


Dari kiri) Perenang Khoo Cai Lin, pemain skuasy Low Wee Wern, pemain bola sepak Mohd Zaquan Adha Abdul Razak dan atlet berbasikal Azizulhasni Awang bergambar ketika majlis pengumuman duta Herbalife.

KUALA LUMPUR, (D5) - Syarikat pemakanan nutrisi, Herbalife mengumumkan penajaan terhadap lima personaliti sukan terkenal dalam satu majlis yang diadakan di Plaza See Hoy Chan di Kuala Lumpur, semalam.
Herbalife menjadi penaja rasmi produk pemakanan untuk pelumba nombor satu Malaysia, Azizulhasni Awangpemain skuasy Low Wee Wernperenang Khoo Cai Lin dan pasangan kembar pemain bola sepak tempatanMohd Aidil Zafuan dan Mohd Zaquan Adha Abdul Razak.
Semua atlet kecuali pasangan kembar akan memakai lencana Herbalife pada pakaian sukan mereka dan bersedia untuk membuat kemunculan dalam pelbagai promosi Herbalife.
Azizulhasni yang akan berlepas ke Melbourne bulan depan bagi meneruskan latihan beliau, melahirkan kegembiraan dengan pelantikan tersebut.
"Selepas ditawarkan untuk menjadi duta pada awal tahun ini, saya membuat sedikit penyelidikan mengenai produk dan syarikat. Saya kagum apabila mendapat tahu bahawa Lionel Messi turut menggunakan Herbalife," kata Azizulhasni.
"Atlet seharusnya memahami kepentingan mengenai makanan tambahan, jadi saya merebut peluang ini untuk menjadi sebahagian daripada Herbalife."
Menurut Naib Presiden dan Pengarah Urusan Herbalife Asia Tenggara, Dato 'Dr Ronie Tan, atlet bakal melibatkan diri dalam beberapa usaha kebajikan yang dijalankan oleh syarikat.
"Herbalife akan menganjurkan lelongan amal di mana setiap daripada mereka akan meletakkan peralatan sukan mereka untuk dilelong. Hasil daripada lelongan itu akan disampaikan kepada badan amal Yayasan Keluarga Herbalife," kata Ronie.
"Kami juga sedang mengkaji untuk mengenengahkan beberapa nama lain, tetapi ia masih dalam peringkat rundingan. Calon yang disebut-sebut ialah Safee Sali," tambahnya.
Herbalife kini menaja 100 atlet bertaraf dunia, pasukan dan pelbagai acara di seluruh dunia, mencerminkan komitmen syarikat kepada kecemerlangan gaya hidup, kesihatan dan aktif.Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest
Testimoni Saya, Pengedar Bebas HerbalifeSila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!